Bijzonderheden

Elke laatste zondag van de maand tussen maart en oktober. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk, kijk steeds op Active Agenda.

In de zomer of het najaar onderbreken we dit vaste ritme voor een heel fietsweekend; zo waren we de voorbije jaren onder meer al in de Gelderland (Nederland), Ruhrgebied (Duitsland), Vinkeveen (Nederland), Drenthe (Nederland)...

Samenkomst telkens vanaf 10u15 op een wisselend vertrekpunt.

Vertrek stipt om 10u30, terugkomst rond 17 à 18u.

Ca. 60 km langs overwegend vlakke wegen (tenzij anders vermeld).

Als het even kan vooraf inschrijven (telefonisch of e-mail), zodat we weten hoeveel vlees we op de trappers hebben. Maar we gaan je niet tegenhouden als je onaangekondigd de hoop komt vergroten. Op tijd komen is de boodschap, anders riskeer je de start (en dus ook de hele toer) te missen.

Zoals bij alle ACA-activiteiten ben je ook tijdens deze fietstochten verzekerd (enkel voor lichamelijke letsels), op voorwaarde dat je ACA-lid bent.

Breng zelf je fiets mee. Controleer op voorhand of banden, remmen, versnellingen e.d. in orde zijn, dat bespaart je een hoop ellende onderweg.

Voor je natje en droogje moet je zelf zorgen: een picknick, wat drank, stukje fruit of iets versterkend.

En van ‘natje’ gesproken: vergeet zeker niet degelijke regenkleding (vest én broek, evt. cape) mee te brengen. Door een buitje laten we ons niet afschrikken.

Last minute info (evt. wijzigingen b.v.) zijn steeds te vinden op de active agenda van deze website en op onze facebook pagina. Om een idee te krijgen van hoe het er aan toegaat, surf je maar eens door onze foto galerij op deze website.

Verplaatsingen doen we zoveel mogelijk kostendelend. We proberen telkens ook zo dicht mogelijk bij een station te vertrekken voor wie met de fiets en de trein komt.

Je kan ons ook volgen via facebook. Maak je lid van 'Active Company Fietst!'

 

Fietsen Agenda

Zo
25
Jun
Categorie-afbeelding
  10:30-17:30 | nog te bepalen
Zo
30
Jul
Categorie-afbeelding
  10:30-17:30 | nog te bepalen
Zo
27
Aug
Categorie-afbeelding
  10:30-17:30 | nog te bepalen
Zo
24
Sep
Categorie-afbeelding
  10:30-17:30 | nog te bepalen
Zo
29
Okt
Categorie-afbeelding
  10:30-17:30 | nog te bepalen

Fietsen Specials

Geen activiteiten

Fietsen AV

Rudy van Fraeijenhove

Fietsen AV

Click to e-mail Fietsen AV