Categorie-afbeeldingPride Games
Wanneer?
Vrijdag, 10 Augustus 2018 17:00 - 21:00
Waar?
Theaterplein, Antwerpen
Activiteit

 

Je hebt het misschien al wel opgevangen of zien passeren op verschillende Social Media-kanalen. Tijdens de Antwerp Pride zal er dit jaar een nieuw concept gelanceerd worden: de Pride Games. Een idee van Hercules Projects.

“Hercules Projects lanceert een gloednieuw belevingsconcept voor al wie de pride community een warm hart toedraagt”, luidt het. “Tijdens de Antwerp Pride 2018 organiseren we voor het eerst de Pride Games! Maakt niet uit of je gay, lesbian, bi, transgender of straight bent, inclusie staat centraal. Bij de Pride games draait het om fun en actie, samen met je vrienden."

Partners van de Pride Games zijn Active Company, WIJ-DAMES, Twilight, Roof of Love, Sensoa en Ancièn d'Anvers.

Op vrijdag 10 augustus nemen teams van 4 of 5 personen het tegen elkaar op in zeven kleurrijke battles. De Pride Games vinden plaats op het Theaterplein in Antwerpen. Dat is het plein van de Exotische Markt en de Vogelenmarkt.

“De battles, elk in één van de regenboogkleuren, zijn geschikt voor jong en oud. Samen vormen ze de ideale mix van uithouding, durf, creativiteit, teamwork en inzicht. Er zijn trouwens niet alleen prijzen weggelegd voor de sterkst presterende teams, maar evengoed voor het slimste, coolste, best dressed en eerlijkste team! "

Stel een groepje samen en strijd mee tijdens de Pride Games. Welke AC-activiteit vaardigt de meeste groepen uit en maakt dus kans om het ere-podium te veroveren?

Interesse? Schrijf je nu in op www.thepridegames.com want deelnemen kan voor AC-leden vanaf €20 per persoon.

 

Contact
Heb je vragen over deze activiteit? Contacteer event@activecompany.be