Yoga

Active Company Antwerp

Praktisch

 

Activiteit Weekdag Tijdstip Locatie
Yoga Donderdag 20:00 - 21:30

Het Roze Huis (zolder)
Draakplaats 1,
2018 Antwerpen

Of in het Ter Boelaerpark

 

Bijzonderheden

  • De lessen worden afwisselend begeleid door Kim Vercammen en Pieter Van Bocxlaer.
  • Men hoeft geen voorkennis van of ervaring in yoga te hebben om deel te nemen. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen wordt langzaam opgebouwd.
  • Schrijf je in op de nieuwsbrief voor een wekelijkse update over onze locatie tijdens de zomer

 

Benodigdheden

  • Losse kledij
  • Een ligmatje of grote handdoek

Algemene Info

Jezelf en je lichaam beter leren kennen, da’s precies wat de Hatha Yoga van Active Company Antwerpen voor je kan doen. Bepaalde houdingen en ademhalingsoefeningen maken je lichaam soepeler en brengen innerlijke rust. Zo ben je beter bestand tegen de stress van alledag. 

De yoga bij Active Company Antwerpen wordt door een professional begeleid. Zowel absolute beginners als ervaren yogabeoefenaars zijn welkom. Het niveau van de oefeningen wordt gaandeweg opgebouwd. 

Voor een sessie yoga draag je best losse, makkelijk zittende kledij. Denk er zeker aan om een matje mee te brengen. Omkleden ter plekke is mogelijk.

Let op: om voldoende rust en concentratie te garanderen (in de beperkte ruimte) is het aantal deelnemers beperkt tot 25 personen. Bij overschrijding van dit aantal krijgen leden van Active Company Antwerpen die regelmatig yoga beoefenen bij Active Company Antwerpen voorrang.

De sessie begint telkens om 20 u. stipt. Wie te laat komt mag niet meer aansluiten, dit om de concentratie van de andere beoefenaars niet te breken. Het is aan te raden om rond 19.30 u. aanwezig te zijn: je hebt dan voldoende tijd om je om te kleden en een plekje te zoeken in de zaal.

De yogasessie vindt plaats op de polyvalente zolderruimte van Het Roze Huis op de Draakplaats te 2018 Antwerpen. Daarom vragen we dat elke deelnemer na de activiteit even meehelpt om de ruimte terug achter te laten zoals ze werd betreden.
 

Yoga Agenda

Do
21
Okt
Categorie-afbeelding
20:00-21:30
Do
28
Okt
Categorie-afbeelding
20:00-21:30
Do
04
Nov
Categorie-afbeelding
20:00-21:30
Do
11
Nov
Categorie-afbeelding
20:00-21:30
Do
18
Nov
Categorie-afbeelding
20:00-21:30
Do
25
Nov
Categorie-afbeelding
20:00-21:30

Yoga Specials

Geen activiteiten