Waterpolo

Active Company Antwerp

Bijzonderheden

  • Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kunt gewoon naar de training komen en vragen naar de verantwoordelijke. De eerste training is gratis! Voor de reguliere prijzen zie: https://www.activecompany.be/info/21-prijzen
  • Probeer telkens op tijd aanwezig te zijn.

Benodigdheden

  • Een zwembroek, handdoek en zwembrilletje (voor de opwarming) is onze basisuitrusting.
  • Wij zorgen voor ballen en caps.

Algemene Info

Training

Een training bestaat uit opwarming, techniek en een wedstrijdje...

Maak je niet te veel zorgen dat waterpolo een heavy sport is. Dat valt nogal mee...
Er is plaats voor iedereen. Van beginner tot competitie. Zwemmen is wèl van belang net zoals je conditie. We raden iedereen aan om bij ACA zwemmen aan hun techniek en conditie te werken.

ACA Waterpolo bestaat sinds januari 2012.

Competitie

We nemen deel aan de reguliere reacreantencompetitie (een vijftal matches per jaar) en internationale LGBT toernooien (Champagne WaterPolo League). Het is geen must om deel te nemen maar de compititie en de toernooien zijn juist de kers op de taart van de sport. Als je ambities ook in die richting liggen... laat het ons zeker weten, we kunnen altijd versterking gebruiken!

Blijf op de hoogte!

Via onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de agenda. Schrijf je daarvoor HIER in. De doorgegeven data uit de nieuwsbrief zijn leidend. Zonder tegenbericht kun je er dan ook van op aan dat de trainingen en evenementen doorgaan zoals gepland. Daarnaast kun je je op de hoogte houden via de Active Company Water Polo Facebook pagina. Vraag toestemming om toegang tot de groep te krijgen en je bent ten alle tijde op de hoogte!

 

Waterpolo Agenda

Geen activiteiten

Waterpolo Specials

Geen activiteiten