dinsdag 24 april 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
AC Wandelen: Kajaktocht
zondag, 6. augustus 2017   Hits : 436
 

AC WANDELEN ORGANISEERT EXTRA ACTIVITEIT DEZE ZOMER

Kajaktocht op de Kleine Nete

Zondag  6 augustus 2017
 

Tijdens een AC-wandeling zo’n twee jaar geleden werd er bij de watermolen van Grobbendonk massaal verzucht: “Wat is hier mooi’’ en ‘’Hier moeten we nog eens terugkomen’’. Dat kan op zondag 6 augustus maar dan niet te voet en ook niet enkel voor onze wandelaars maar... Per duo-kajak vanuit Geel! We organiseren deze activiteit  voor alle AC’ers, partners en ook mogelijke nieuwe AC-leden.

Het traject dat we die dag over de Kleine Nete afleggen is zo’n 15 km lang, vanaf de Ark van Noë in Geel via Bobbejaanland en Herentals tot aan de Watermolen van Grobbendonk. Tijdens de tocht zullen we een paar keer aanmeren om wat te eten/drinken of gewoon even de benen te strekken.
Om de natuur te beschermen mag alleen bij aangewezen plaatsen worden aangemeerd.
We zullen ruim drie uur moeten peddelen en daarnaast nemen we ook de tijd om 1 a 2 keer te pauzeren. Breng wat te eten, drinken en bescherming tegen de zon mee!
Per kajak hebben we een waterdicht emmertje tot onze beschikking voor portemonnee en gsm. Ook kan het verstandig zijn om wat droge kleding in de auto te hebben liggen ;)
 
Praktisch: 
Zondag 6 augustus, samenkomst bij de Watermolen van Grobbendonk (Watermolenweg 13, Grobbendonk) tussen 11.30 en 12.00. Hier laten we zoveel mogelijk auto’s achter en gaan we gezamenlijk met enkele auto’s naar de startplaats in Geel. Op deze manier staan de meeste auto’s bij het aankomstpunt in Grobbendonk waar we ’s middags de kajaks kunnen achterlaten. Van hieruit brengen we de chauffeurs die ons eerder naar de Ark van Noë hebben gebracht weer terug naar hun auto’s. En natuurlijk is er de mogelijkheid om na afloop met zijn allen wat te gaan eten.
 
Inschrijven voor deze eenmalige activiteit kan door het inschrijfgeld a € 10,- p.p. voor 12 juli over te maken op rekening van Active Company BE34 4027 5480 5190 met als mededeling : na(a)m(en) en gsm-nummer. Ook tijdens de wandeltocht op 11 juni is het mogelijk om je in te schrijven.(handig centjes in enveloppe +naam+gsmnr )

Met dank aan Arnold (zijn idee /voorstel ) 

Wacht niet langer dan nodig om je plekje te reserveren !!

Koen & Arnold
0496/213516 
AV Wandelen