zaterdag 17 maart 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Nordic Walking
zondag, 19. februari 2017   Hits : 228
 

Wandeling Zoniënwoud 19 februari 2017 met François

Het Zoniënwoud is de groene long van onze hoofdstad.Het is ettelijke duizenden hectare  groot. Het  woud bestaat voornamelijk uit kaarsrechte beuken en je kan er rondtrekken van delle naar delle (droog dal in het Zoniënwoud). Deze dellen staan in fel contrast met de kaarsrechte dreven die er in de Middeleeuwen werden aangelegd.
Wij volgen er de Schone Eik wandeling ongeveer 11 km lang. Een wandeling, genoemd naar de grootste boom van het woud  Onze wandeling bestaat voornamelijk uit onverharde wegen en is bewegwijzerd door houten paaltjes met afgeschuinde rode kop  Het is ook een gemakkelijke wandeling  Na de wandeling kunnen we misschien nog iets gaan drinken in de buurt van het station van Groenendaal
 
Antwerpen Centraal station : 11.09 u. trein naar Charleroi. Overstappen in Brussel Noord. Afspraak op perron spoor 21 om 11.00 u. Weekendbiljet kost 9.80 €.
Afspraak ter plaatse : aan het station van Groenendaal om 12.22 u. Vanuit Antwerpen opteren we om samen met openbaar vervoer te reizen : gezellig en milieuvriendelijk.
Trein terug: om 17.33 u. Aankomst in Antwerpen om 18.51 u.
Mee te nemen : pik-nic, drinken, aangepaste kledij en schoenen. eventueel je NW poles. Gewone wandelaars zonder stokken zijn ook welkom. 
Wie graag mee wandelt of meer info wil: seintje naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of 0478/412252 (Herman) of vult afsprakenkalender in.