dinsdag 24 april 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Active Workout Outside!
dinsdag, 22. augustus 2017, 19:30 - 21:30   Hits : 243
Locatie: Aan kiosk in het Rivierenhof, tegenover het Sterckshof, Hooftvunderlei 160

VOOR MEER INFO OVER DE ACTIVITEIT: klik hierLocatie van onze Active Workout 'Let's go outside...'


Hi boys & girls,

22 augustus komt nu wel snel dichtbij, en aangezien de komende 4 dagen een aaneenschakeling van feestjes worden, én ik nadien waarschijnlijk 4 dagen aan een bakster moet om te bekomen van al die festiviteiten, stuur ik mijn nieuwsbrief vandaag almaar uit.

Op 22 augustus vliegen de Active Workouters er terug in met hun eerste les, 
de “ Let’s Go Outside Active Workout ” …. 
Met andere woorden: níet op onze klassieke locatie, maar op een buitenlocatie.
Na úren elk park van Antwerpen samen met mijn KV Kris te bezoeken (het leven van een AV en KV is zwaaaaaaaar, haha..) is ons oog gevallen op het Rivierenhof in Deurne. Ons trainster Sandy is daar regelmatig te vinden, dus voor haar is het een thuismatch.

Het Rivierenhof is uiteraard groot. 
Heel groot. 
En om te verhinderen dat jullie daar úúúren lang lopen rond te cruisen (you wish) op zoek naar waar wij nu zitten, spreken we af aan de kiosk die gelegen is tegenover het Sterckshof.

Opgelet! De les begint VROEGER dan normaal!!!!!! We verzamelen om 19.30u, en starten om klokslag 20u!!!
Nadien voorzien we nog een verfrissende Sangria voor de liefhebbers.

Nog nooit meegedaan? Wel, dat is eigenlijk een beetje de bedoeling van onze eerste Outdoor les! Voor ons is het ook nieuw, dus kom gerust af! Neem je vriendje / broer / schoonzus / minnaar / grootmoeder / bff / buurman / .. gerust mee!! De bedoeling is effe op een plezante manier aan onze conditie te werken. 't Zou tof zijn als er wat collega AC'ers van de andere sporten meekomen!


Wat? 
Wat is nu eigenlijk een Active Workout? Wel, eigenlijk is dat een uur zweten en afzien :-) 
Maar je hoeft geen topconditie te hebben, je kan elke oefening op je eigen tempo doen. En onze eerste les gaat vooral om de sfeer, dus kom gerust af.

Meenemen?
Draag sportkledij en sportschoenen, neem zeker een handdoek mee (douchen kunnen we op onze locatie buiten niet, maar de handdoek heb je echt wel nodig om je zweet af te vegen), én een fles water!!!
 
Waar?
Aan de kiosk in het Rivierenhof (zie foto), tegenover het Sterckshof, Hooftvunderlei 160. De bus 33 stopt daar, én er is een Velostation (nr 236, Districtshuis Deurne) op 150m afstand. Kom je met de auto, je kan parkeren aan het Sterckshof, best arriveren via de Cornelissenlaan.

Wanneer?
Dinsdag 22 augustus, zorg dat je om 19.30u present bent!

Inschrijven?
Helemaal niet nodig!!! Mocht je mij nog ergens tegenkomen tijdens de pride, en weet je al dat je komt, geef gerust een seintje dat je komt, dan weten we hoeveel Sangria we moeten voorzien.

Onweer?
Wat bij onweer? Ai ai ai, dat zou nu écht niet mogen die dag. Een klein beetje regen kunnen we nog aan, we zijn tenslotte stoere AC'ers voor iets! Maar als het écht onweert gaan we naar onze klassieke binnenlocatie, Merksemdok. Voeg me gerust toe op Messenger (chris snepvangers) voor last minute bijsturingen als de weergoden niet mee willen werken. En check anders net voor je vertrekt nog effe je mailbox.


Dikke kus en tot snel!
Chris Snepvangers