vrijdag 20 april 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Fietsweekend 'Hollandse Waterlinie'
van vrijdag, 23. september 2016
tot zondag, 25. september 2016
Elke dag
  Hits : 709
 

AC Fietsweekend 2016 is volzet!


Beleef de Nieuwe Hollandse Waterlinie per fiets!
Fietsweekend  23-25 september 2016

We zijn heel tevreden. De inschrijvingen zijn heel vlot binnen gekomen voor dit veel belovend weekend!  We zijn met 30 leuke fietsers en sluiten hierbij de inschrijvingen af. Wil je toch nog kans maken om erbij te zijn stuur dan een mailtje naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  en dan kom je op een wachtlijst. Je krijgt dan van ons bericht indien er iemand door omstandigheden niet mee kan en dan kan je alsnog de 115 euro overschrijven.

Vorig jaar fietsten we tussen het industrieel erfgoed van het Ruhrgebied. Voor het fietsweekend van 2016 gaan we op zoek naar verrassende pareltjes van militair erfgoed in de groene en waterrijke regio rond Hilversum en Utrecht. De ‘Nieuwe Hollandse Waterlinie’ was een verdedigingslinie tussen het IJsselmeer (Naarden) en de Biesbosch (Gorinchem), gebouwd tussen 1815 en 1940. Ze bestaat uit een sliert van forten, dijken en watergrachten, die nu als geheel erkend en heringericht worden als recreatief landschap, en verbonden met aangename fietsroutes. We bezoeken oude vestingsstadjes als Naarden, Muiden en Weesp.
We overnachten in groepsaccommodatie Droogdok, een voormalig gymnastieklokaal aan de oevers van de Vinkeveense Plassen. 

KLIK HIER voor de volledige uitnodiging maar geen geld meer storten want de inschrijvingen zijn afgesloten! Je kan wel nog een mailtje sturen en dan kom je op een wachtlijst!


Luk en Danny 🚴🚴🚴
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken