donderdag 22 februari 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Nordic Walking
zondag, 20. maart 2016   Hits : 365
  

20 maart: NW. wandeltocht Sorghvliedt- fort VIII. - Cleydael - Niel

 
Op zondag 20 maart, laatste dag van de winter, om 13.00 u. komen we samen voor onze wandeling aan de Lelieplaats te Hoboken. We stappen door het park  Sorghvliedt en langs het gelijknamig kasteel. We vervolgen onze weg via fort VIII en Groenen Hoek, Wilrijk - Hemiksem. We passeren een biologische boerderij om aan kasteel en domein Cleydael uit te komen. Na de plukboerderij van Schelle komen we uit aan het station van Niel. Door 5 gemeenten wandelen we en toch maar ongeveer 12.5 km. en verrassend groen!! Deels onverharde en verharde paden, voorzie je van goed schoeisel en eventueel toppen voor onder de NW-sticks. Op het einde kunnen we iets drinken en/of eten in d'A statie.
Afspraak ter plaatse : 13.00 u. aan de eindhalte van tram 2 en 4; Lelieplaats in Hoboken. Tram 2 kun je nemen aan station Astrid om 12.30u. met aankomst om 12.59 u. in Hoboken. Met de auto komen is niet zo een goed idee, die zou je dan achteraf moeten gaan oppikken. Om 13.00 u stipt vertrekken we. In Niel hebben we om het half uur bus terug: de 183, de 290 of de 295.
Mee te nemen : drinken, 4-uurtje, aangepaste kledij  en eventueel je NW poles. Gewone wandelaars zonder stokken zijn ook welkom. Honden aan de lijn mogen mee, mits respect voor de NW'ers.
Wie graag mee wandelt of meer info wil: seintje naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of 0478/412252 (Herman) of vult afsprakenkalender in.