zondag 25 februari 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Mountainbike
zondag, 8. september 2013, 11:00 - 15:00   Hits : 915
Locatie: Veerle-Laakdal
Contactpersoon: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Het mag eens iets anders zijn: de volgende Active Xtra Mountainbike gaat door op zondag 8 september in de namiddag!

 

We spreken af voor de start om 13u aan de sporthal van Veerle Laakdal.

Sporthal Laakdal

Kwade Plas 1

Laakdal

 

Wie geen vervoer heeft, kan een mailtje sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Wij zorgen dan voor een bestelwagen die jou en je fiets naar Veerle brengt. Vertrek voorzien we dan rond 12u aan de Bank van Breda, Ledeganckkaai. We brengen je uiteraard ook terug naar Antwerpen.

 

We verkennen de routes van Veerle Laakdal en Eindhout: erg mooie landschappen in de Zuiderkempen op de grens van het gebied De Merode, en de bossen en heide van Averbode. De tocht is startersniveau, zelfs in slecht weer. Deze route is een erkende Bloso-route. De tocht duurt een tweetal uur. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met mountainbike in een prachtige natuuromgeving. 

 
Algemene info
 
De activiteit staat open voor beginners én gevorderden. Je beschikt wel minimaal over een basisconditie. Mountainbiken vergt kracht van zowel de benen als het bovenlichaam. Verschillende terreinprofielen en ondergronden worden verkend.

Waar?

Heb je eigen vervoer?  Dan spreken we af om 13u aan de Sporthal van Laakdal (Kwade Plas 1, Laakdal)
Geen eigen vervoer?  Dan spreken we om 12u af aan de Bank Van Breda op de Ledeganckkaai) en vertrekken van daaruit met de fiets/auto naar onze bestemming.   In dat geval graag een seintje op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , zodat we een plaatsje kunnen reserveren. 


Wat meebrengen?
Je beschikt zelf over een mountainbike, fietshelm en fietskledij volgens de weersomstandigheden. AC verhuurt zelf geen fietsen, maar op de website van Bloso vind je desgevallend de nodige verhuurders van (kwaliteits)mountainbikes.

Wat bieden wij?
Onze mountainbikeprofessional zoekt uitgekiende parcoursen op en zal je tot het uiterste drijven. In de kantlijn is er uitleg over de techniek van je fiets en krijg je handige tips over het onderhoud van je mountainbike.
We zorgen eveneens voor een drinkbus met energiedrank en -gels.

Wat kost het?
Om praktische redenen kan op deze activiteit niet d.m.v. een meerbeurtenkaart betaald worden, maar wordt er drie euro aangerekend per les.