maandag 19 maart 2018
Home arrow InterActive arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Fietsen Light
zondag, 9. juni 2013, 11:00 - 18:00   Hits : 695
Contactpersoon: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

AC Fietsen light in samenwerking met CaféTrouvé de holebi vereniging van Sint-Niklaas!

De oevers van de schelde en de weilanden van Het Waasland!

Fietsen_light_Mireille___1.jpgWe vertrekken op de parking van het Waasland Shopping Center (of station Sint-Niklaas iets vroeger). Van daaruit gaat het langs de velden naar de oevers van de Schelde waar we kunnen genieten van de prachtige natuur aan de waterkant. Vlak voor we met het veer overzetten, is er keuze om te picknicken (zelf mee te brengen) of een terrasje te doen. We fietsen verder aan de andere kant van de schelde om via het rustige Weert naar de brug van Temse te fietsen en dan verder langs het water. We kunnen stoppen voor een drankje of ineens verder trappen naar het volgende veer. Eens we terug met de voetjes aan wal zijn, gaat het via Rupelmonde terug richting Temse. Iets voor Temse verlaten we het water en verkennen we het landelijke Haasdonk en de Velle om zo terug op onze startplaats uit te komen.

Vlak parcours langs de oevers van de Schelde, met een kleine klim (vals plat) als we het water links laten liggen. We fietsen aan een tempo dat voor iedereen haalbaar is.
42 km (4 km meer voor wie aan het station vertrekt)
Begeleiding: Mireille

Fietsen_light_Mireille___2.jpgAfspraak: zondag 9 juni om 11u00
Parking Waasland Shopping Center, kant van de Quick (bij het oprijden rechts houden, Parking C)
OF om 10u30 (vertrek ten laatste 10u45) aan de voorkant van het station in Sint-Niklaas: kijk uit naar een dame op een gele ligfiets, die zal met je naar het koopcentrum fietsen.
Vertrek Shopping Center: 11u15 stipt.
Voor eventuele last minute problemen: Mireille GSM 0489 30 17 95
of Luk: 0498 30 17 95


Goed om weten:

• Ben je lid van AC dan betaal je met een knipje ofwel 2 euro zonder kaart. Ben je géén lid van AC dan betaal je 2 euro aan Café Trouvé en ben je meteen ook verzekerd tijden de tocht.
• Vergeet je picknick niet en een drankje: als de zon schijnt wordt het een lunch ‘ten velde’!
• Kijk op voorhand even na of je fiets (banden, ketting, versnellingen…) in orde is! Handig is altijd een reserve binnenband in je fietstas te stoppen.

Nodig je vrienden en kennissen uit voor deze light versie en zie dat je erbij bent!

Sportieve groeten!