woensdag 21 maart 2018
Home arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
"wine meets food" (GEEN WORKOUT !)
dinsdag, 14. augustus 2012, 19:00 - 23:30   Hits : 1117
Locatie: Wijnbar UNWINED, Begijnenstraat 23, 2800 Mechelen
Op dinsdag 12 augustus zal er géén Active Workout kunnen plaatsvinden. Al gauw circuleerde in de groep een alternatief voorstel, en dat bieden we nu met plezier aan : medesporter Koen Vanoverbeke nodigt ons uit op zijn "wine meets food" proef-avonden.

Wat ?
De "wine meets food" proefavonden beginnen om 19h00 met een aperitiefje. Daarna proeven we 3 witte en 3 rode wijnen, telkens met een aangepast "wine meets food" gerechtje. Afsluiten doen we met een zoet wijntje met zijn/haar dessertje. Het thema van deze avond zal "trektocht van Puglia naar Piemonte" zijn !
(ben je een héél grote eter, kom dat met een halfgevulde maag, voor de "normale" eter is er zeker genoeg voorzien)


Waar ? Wijnbar UNWINED, Begijnenstraat 23, 2800 Mechelen. www.unwined.be

Wanneer en wat kost het ?
dinsdag 14 augustus om 19u00, 30 € per persoon

Hoe inschrijven ? Zo snel mogelijk een emailtje naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , en schrijf 30 € over op de AC rekening BE34 4027 5480 5190 met vermelding "wine meets food".
Het aantal deelnemers is beperkt !
Bij vervoersproblemen geef je dit aan in de email, we zullen dan indien mogelijk proberen te carpoolen. Mochten en genoeg kandidaten zijn die een luchtmatras en slaapzak willen meebrengen, zou het eventueel ook mogelijk zijn te overnachten boven de wijnbar.