zondag 25 maart 2018
Home arrow Active Agenda
Active Agenda
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
vorig jaar vorige maand per jaar per maand per week vandaag Zoeken Kies een maand volgende maand volgend jaar
Zwemweekend
van donderdag, 2. juni 2011
tot zondag, 5. juni 2011
Elke dag
  Hits : 1788
Contactpersoon: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Zwemweekend (02/06/11– 05/06/11)


P1050232.jpg
Op donderdag 2 juni (O.L.H. Hemelvaart) gaat het 4de AC-zwemweekend van start. Gedurende deze vierdaagse zetten we alles in het teken van het zwemmen. Maar wees gerust, er zal nog voldoende tijd
overblijven voor ontspanning en vermaak.
Het zwemweekend gaat door in het speciaal voor sportkampen ingerichte domein van “Worriken” te Butgenbach. Huisdieren zijn er niet toegelaten. Op basis van een vol pension verblijven we er drie nachten in één bungalow voor 30 personen. Praktische informatie, volledige programma e.d. zullen jullie op tijd meegedeeld worden, maar volgende zaken kunnen we jullie wel al meegeven:
  • We verwachten jullie op donderdag tussen 17u – 21u in Butgenbach voor o.a. een verkenning van het domein, installeren in de bungalow, samen uit eten, gezellig samenzijn in de bungalow… en het maken praktische afspraken.
  • De eerste training is in principe pas gepland op vrijdagochtend. Mogelijks staat er op donderdagavond al een lichte inzwemtraining (voor de ‘diehards’) op het programma.
  • In totaal staat er jullie 8 à 9u zwemplezier te wachten. Techniektrainingen (keerpunten – stijl – starten) met videoanalyse (boven en onder water) maar ook stevige conditietrainingen staan op het programma.
  • We keren terug huiswaarts op zondagmiddag (14u).
Dit totaalpakket bieden wij jullie aan voor € 165. Daarin zitten overnachtingen (met lakens!), ontbijt, middagmaal, avondmaal en uiteraard de toegang tot het zwembad met bijhorende trainingen.

Inschrijven doe je door je deelname aan het zwemweekend te bevestigen bij Luc Lamberigts. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
De € 165 moet overgemaakt worden op de AC-rekening: 402-7548051-90 met vermelding van “je naam” en “zwemweekend AC”. Je inschrijving is pas in orde als aan beide voorwaarden voldaan is.
Je kan nog inschrijven tot 20 mei!