zaterdag 24 maart 2018
Home arrow Yoga
Active Company Yoga

Praktische Info


Yoga :: Praktisch
Yoga
Wanneer ?
Waar ?

 ELKE DONDERDAG
van 20:00 tot 21:15

Het Roze Huis (Zolder),
Draakplaats 1,
2018 Antwerpen

Bijzonderheden
  • De lessen worden begeleid door Jan Vandeloo.
  • Men hoeft geen voorkennis van of ervaring in yoga te hebben om deel te nemen. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen wordt langzaam opgebouwd.
Benodigdheden
  • Losse kledij.
  • Een ligmatje of grote handdoek.
In 2017 zijn er geen yogalessen op
  • donderdag 25 mei (O.L.H.Hemelvaart)
  • donderdagen 13, 20 en 27 juli - 3, 10, 17 en 24 augustus (jaarlijkse vakantie)
  • donderdag 2 november
  • donderdag 28 december
(zie ook Active Agenda)Algemene Info


Yoga :: Algemene Info
Jezelf en je lichaam beter leren kennen, da’s precies wat de Hatha Yoga van Active Company voor je kan doen. Bepaalde houdingen en ademhalingsoefeningen maken je lichaam soepeler en brengen innerlijke rust. Zo ben je beter bestand tegen de stress van alledag.

De yoga bij Active Company wordt door een professional begeleid. Zowel absolute beginners als ervaren yogabeoefenaars zijn welkom. Het niveau van de oefeningen wordt gaandeweg opgebouwd.

Voor een sessie yoga draag je best losse, makkelijk zittende kledij. Denk er zeker aan om een matje mee te brengen. Omkleden ter plekke is mogelijk.

Let op: om voldoende rust en concentratie te garanderen (in de beperkte ruimte) is het aantal deelnemers beperkt tot 25 personen. Bij overschrijding van dit aantal krijgen leden van Active Company die regelmatig yoga beoefenen bij Active Company voorrang.

De sessie begint telkens om 20 u. stipt. Wie te laat komt mag niet meer aansluiten, dit om de concentratie van de andere beoefenaars niet te breken. Het is aan te raden om rond 19.30 u. aanwezig te zijn: je hebt dan voldoende tijd om je om te kleden en een plekje te zoeken in de zaal.

De yogasessie vindt plaats op de polyvalente zolderruimte van Het Roze Huis op de Draakplaats te 2018 Antwerpen. Daarom vragen we dat elke deelnemer na de activiteit even meehelpt om de ruimte terug achter te laten zoals ze werd betreden.

 
Laatst bijgewerkt op ( donderdag 20 april 2017 )