zaterdag 24 maart 2018
Home arrow Nordic Walking
Active Company Nordic Walking

Praktische Info


Nordic Walking :: Praktisch

Nordic Walking
Wanneer ?
Waar ?

 3deZONDAG(van elk maand)
12:00-18:00
Wandeltochten op locatie!
Vertrek aan carpoolplaats: parking Carrefour/Gamma aan Noorderlaan, naast Hof ter Lo (Noordersingel - Antwerpen)
Info: mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Bijzonderheden

  • Al ervaring met Nordic Walking? Sluit dan nu aan bij de maandelijkse wandeltochten. Meer info op deze site en ook op de Active Agenda.

Benodigdheden

  • Als je zelf over poles (dat zijn die speciale Nordic Walking stokken) beschikt, des te beter! Breng ze zeker mee!
  • Heb je nog geen poles? Neem vooraf contact op met activiteitsverantwoordelijke Herman Gosselin: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
  • Nog een tip: trek waterdichte of waterafstotende lage wandelschoenen aan

Algemene Info

Nordic Walking :: Algemene Info

De gebruikte techniek is de alfatechniek. Op enthousiaste vraag van de leden van Active Company zijn er maandelijkse Nordic Walking tochten (12 - 15 km) in het natuurschoon van onze provincie.

Vlaanderen gaat momenteel massaal voor de bijl voor Nordic Walking. Active Company is graag van de partij om deze trend mee op te pikken. Nordic Walking is dé uitgelezen kans om je conditie te verbeteren zonder dat dit een belasting vormt voor het lichaam. Goede begeleiding is hierbij essentieel: het vergt immers wat oefening om de correcte bewegingen aan te leren. Bij Active Company ben je alvast in goede handen. Bij een correcte wandeltocht benut je maar liefst 90% van alle spieren. Ideaal dus om wat af te slanken én je lichaam te verstevigen en dit voor jong en ietwat ouder, ongeacht je basisconditie.Laatst bijgewerkt op ( zondag 02 februari 2014 )