vrijdag 20 april 2018
Home arrow Fietsen

Active Company :: Fietsen

JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Active Company Fietsen

Praktische Info


Fietsen :: Praktisch
Fietsen
Wanneer ?
Waar ?

 Elke laatste zondag van de maand
van 10:30 tot 17:30
Wisselend vertrekpunt,
zie Active Agenda

Bijzonderheden
 • Elke laatste zondag van de maand tussen maart en oktober. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk, kijk steeds op Active Agenda.
 • In de zomer of het najaar onderbreken we dit vaste ritme voor een heel fietsweekend; zo waren we de voorbije jaren onder meer al in de Gelderland (Nederland), Ruhrgebied (Duitsland), Vinkeveen (Nederland), Drenthe (Nederland)…
 • Samenkomst telkens vanaf 10u15 op een wisselend vertrekpunt ;
  vertrek stipt om 10u30 ; terugkomst rond 17 à 18u.
 • Ca. 60 km langs overwegend vlakke wegen (tenzij anders vermeld).
 • Als het even kan vooraf inschrijven (email, facebook..), zodat we weten hoeveel vlees we op de trappers hebben. Maar we gaan je niet tegenhouden als je onaangekondigd de hoop komt vergroten. Op tijd komen is de boodschap, anders riskeer je de start (en dus ook de hele toer) te missen.
 • Zoals bij alle AC-activiteiten ben je ook tijdens deze fietstochten verzekerd (enkel voor lichamelijke letsels), op voorwaarde dat je AC-lid bent.
 • Breng zelf je fiets mee. Controleer op voorhand of banden, remmen, versnellingen e.d. in orde zijn, dat bespaart je een hoop ellende onderweg.
 • Voor je natje en droogje moet je zelf zorgen: een picknick, wat drank, stukje fruit of iets versterkend.
 • En van ‘natje’ gesproken: vergeet zeker niet degelijke regenkleding (vest én broek, evt. cape) mee te brengen. Door een buitje laten we ons niet afschrikken.
 • Last minute info (evt. wijzigingen b.v.) zijn steeds te vinden op de active agenda van deze website en op onze facebook pagina. Om een idee te krijgen van hoe het er aan toegaat, surf je maar eens door onze fotogalerij op deze website.
 • Verplaatsingen doen we zoveel mogelijk kostendelend. We proberen telkens ook zo dicht mogelijk bij een station te vertrekken voor wie met de fiets en de trein komt.
 • Je kan ons ook volgen via facebook. Maak je lid van 'Active Company Fietst!'

Algemene Info

Fietsen :: Algemene Info
Elke laatste zondag van de maand tussen april en oktober.

Je wilt graag iets aan je conditie doen en je vindt het fijn om een stukje van de wereld aan je zien voorbij te schuiven? Dan is de maandelijkse fietsactiviteit van Active Company iets voor jou!

Vanaf de laatste zondag van maart tot een stukje in de herfst is het elke laatste zondag van de maand fietsen. Fietsen bij Active Company betekent niet de zoveelste uitputtingslag, het is vooral recreatief. Er is onderweg heel wat te zien en een terrasje op tijd en stond behoort zeker tot de geplogenheden. Wat niet betekent dat je na een dagje fietsen niet voelt dat je een fysieke inspanning hebt geleverd.

Heel wat stukjes van Vlaanderen hebben we intussen verkend, maar toch trachten we keer op keer om verrassende routes te bedenken. Om voldoende afwisseling te hebben kiezen we regelmatig voor andere vertrekpunten in de ruime regio rond Antwerpen. Zo zijn we sneller in de vrije natuur.


Laatst bijgewerkt op ( donderdag 05 april 2018 )