zondag 17 december 2017
Home arrow Per Activiteit arrow Algemeen arrow Gezocht: Versterking financieel team
Gezocht: Versterking financieel team
Geschreven door Jan Schonk
maandag 04 april 2016
Kan jij vlot een begroting lezen? Heb jij een passie voor cijfers? Slaat ‘spreadsheet’ niet enkel op je beddenlakens? Denk jij bij de woorden ‘actief’ en ‘passief’ eerder aan onderdelen van een jaarbalans? Kortom, ben jij een ho-le-bi (...) met financieel talent? Dan ben jij een ideale kandidaat om deel uit te maken van ons
 
Financieel team
Jij bent
- bereid om – in samenwerking met de andere leden van het financieel team – een deel verantwoordelijkheid op te nemen voor de financiën van Active Company.
- Gepassioneerd door cijfers, excel, begroting, …
- Bent nauwkeurig en je houdt van een uitdaging
- …

Wat houdt het in?
Dat kun je voor een groot deel zelf bepalen! Je kunt zelf – in overleg met de rest van het financieel team – bepalen welke taken je best liggen. Een aantal taken zijn : - overleggen met de activiteitsverantwoordelijken (AV’s) en de kassaverantwoordelijken (KV’s) over de inkomsten en uitgaven van hun activiteit (controle kassabladen, vragen om toelichting, …) - de boekhouding van AC bijhouden - verrichtingen (betalingen, facturatie, …) uitvoeren en opvolgen - rapporteren over de financiële toestand naar de Raad van Bestuur (RVB), de Algemene ledenvergadering, de AV’s, … - opstellen van de begroting, in overleg met RVB en AV’s - vertegenwoordigen van het financieel team binnen de RVB - nadenken over verbeteringen (automatisering, besparingsmogelijkheden, …)

Wat bieden we je?
Plezier : je maakt deel uit van een toffe ploeg vrijwilligers met een gedeelde passie voor sport en cijfers.
Voldoening : je zorgt ervoor dat 400 Antwerpse holebi’s kunnen sporten door JOUW inzet.
Voordeel : zelf mag je gratis meesporten.

Hoe solliciteren?
Zie je jezelf al als penningmeester van AC? Wil je helpen, maar weet je nog niet goed welke taken je zou willen/kunnen opnemen? Wil je graag wat meer informatie over wat we precies zoeken?
Contacteer dan als de bliksem Jan Schonk ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ). Onder het genot van een hapje/drankje kunnen we dan bekijken welke rol jou best past. Om al een idee te krijgen, is het wel handig als je meteen ook een kort CV’tje meestuurt…
Laatst bijgewerkt op ( woensdag 29 juni 2016 )